Како LEADSFON им помага на клиентите да ги трансформираат и надградат традиционалните претпријатија?

Во 2021 година, Quanzhou Lianxingfa Knitting and Weaving ја претстави интелигентната кружна машина за плетење LEADSFON на нашата компанија за да спроведе технолошки реформи и да помогне во трансформацијата и надградбата на традиционалните претпријатија.

Лицето одговорно за Lianxingfa им рече на новинарите: „На почетокот на оваа година, компанијата инвестираше 33 милиони јуани за последователно воведување на 60 врвни машини за единечни дресови LEADSFON, машини за плетење со двојни дресови и ребра. Откако машината за плетење LEADSFON беше ставена во скокнаа производството, производствениот капацитет на компанијата и нивото на интелигенција на производната линија“.ЛИДЕСФОНима многу професионален тим за инсталација и пост-продажба.Тимот за инсталација ќе дојде со машината и ќе ни помогне да ја завршиме инсталацијата и производството многу брзо.Плетењетомашинашто го купивме претходно, исто така, ќе ни помогне да одржуваме и одржуваме.Ние даваме голема доверба во плетењетомашинина брендотЛИДЕСФОН

DJC2.4 Машина за двоен Џерси

vqvwqa

Наводно: „ главно користи нова опрема за производство на ткаенина од ликра, која е еден вид ткаенина од спандекс влакна, која е поеластична и растеглива. Потребна е многу висока опрема.

Интелигентното кружно плетење LEADSFONмашинае погодна за производство на оваа ткаенина, а произведените функционални ткаенини се исто така попрецизни и поквалитетни, кои можат да се користат за изработка на врвна фитнес облека, облека за јога и други производи.Плетење Leadsfonмашинаима различни типови на достапни рамки за различни производствени барања“.

DJR1.8 Ребра двоен Џерси машина

sbdqwqw

Лицето одговорно за Lianxingfa рече: „Побарувачката на пазарот за ткаенини од функционални влакна е голема и изгледите за развој се добри, што го прошири нашиот деловен опсег. Оваа серија наМашина за плетење LEADSFONeсе очекува да постигне годишно производство од 700 тони висококвалитетни плетени функционални ткаенини, со годишен пораст на вредноста на производството.23 милиони јуани.Така мислимеМашина за плетење LEADSFON имаат повисок квалитет на ткаенината и само ни требаат помалку активности за одржување.Има висока цена - ефективна и услуга по продажбата"


Време на објавување: април-13-2022 година